Menyang kontèn

Roti bundher

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bun
Sesame seed hamburger buns
JinisBread
Woworan pokokFlour, sugar, butter, milk, yeast, cardamom
Buku masakan: Bun  Médhia: Bun
Bun saffron gaya Swèdhen biasane digawe nalika musim Natal, luwih khusus ing Dina Saint Lucy

Bun minangka barang dhasar sing cilik, kadhang manis, adhedhasar roti [1] utawa gulung . Sanajan ukurane beda-beda lan ukuran, umume ukuran tangan utawa luwih cilik, kanthi sisih ndhuwur lan bunder sing bunder.

Roti biasane digawe saka glepung, gula, susu, ragi lan mentega . Varieties manis umum ngemot woh cilik utawa perkakas, lan uga paling ndhuwur karo kebentuk utawa caramel, utawa kapenuhan senggol utawa krim . Sawetara jinis roti diisi macem-macem daging, utawa digunakake kanggo ngawula daging (kaya ta hotdog utawa hamburger).

  1. "bun Definition in the Cambridge English Dictionary". dictionary.cambridge.org. Dibukak ing 2016-11-11.