Menyang kontèn

Randangan, Pohuwato

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Randangan
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiGorontalo
KabupatènPohuwato
Kode Kemendagri75.04.03 Edit nilai pada Wikidata

Randangan iku kacamatan ing Kabupatèn Pohuwato propinsi Gorontalo.

Desa/Kalurahan[besut | besut sumber]

Désa ing kacamatan iki[1]:

  • Ayula, kodhe désa: 750403008
  • Banuroja, kodhe désa: 750403010
  • Huyula, kodhe désa: 750403006
  • Imbodu, kodhe désa: 750403002
  • Manunggal karya, kodhe désa: 750403003
  • Motolohu, kodhe désa: 750403001
  • Omayuwa, kodhe désa: 750403009
  • Patuhu, kodhe désa: 750403007
  • Sari murni, kodhe désa: 750403005
  • Sidorukun, kodhe désa: 750403004

Rujukan[besut | besut sumber]

Cithakan:Randangan, Pohuwatu Cithakan:Kabupatèn Pohuwatu

 
Gorontalo
Lambang Provinsi Gorontalo

Kabupatèn: Boalemo | Bone Bolango | Gorontalo | Gorontalo Lor | Pohuwato

Kutha: Gorontalo

Delengen uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia