Randangan, Pohuwato

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Randangan
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiGorontalo
KabupatènPohuwato

Randangan iku kacamatan ing Kabupatèn Pohuwato propinsi Gorontalo.

Desa/Kalurahan[besut | besut sumber]

Désa ing kacamatan iki[1]:

  • Ayula, kodhe désa: 750403008
  • Banuroja, kodhe désa: 750403010
  • Huyula, kodhe désa: 750403006
  • Imbodu, kodhe désa: 750403002
  • Manunggal karya, kodhe désa: 750403003
  • Motolohu, kodhe désa: 750403001
  • Omayuwa, kodhe désa: 750403009
  • Patuhu, kodhe désa: 750403007
  • Sari murni, kodhe désa: 750403005
  • Sidorukun, kodhe désa: 750403004

Rujukan[besut | besut sumber]

Cithakan:Randangan, Pohuwatu Cithakan:Kabupatèn Pohuwatu

 
Gorontalo
Lambang Provinsi Gorontalo

Kabupatèn: Boalemo | Bone Bolango | Gorontalo | Gorontalo Lor | Pohuwato

Kutha: Gorontalo

Delengen uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia