Républik Srepska

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Cithakan:Infobox dependency

Républik Srepska (Basa Serbia: Република Српска, Républik Srepska (Ngenani wuni iki rungokna ), uga Српска, Srpska; Basa Bosnia lan Basa Kroasia: Républik Srepska; Basa Inggris: Republic of Srpska utawa Républik Srepska) iku siji saka loro èntitas pulitik kang makili pamaréntah laladan tingkat ngisor ing Nagara Bosnia-Herzegovina; êntitas sijinè yaiku Federasi Bosnia Herzegovina. Kutha krajan Républik Srepska yaiku Banja Luka. Èntitas iki panggonan saka telung ètnik, yaiku: Serbia, Bosniak lan Kroat.

Kutha-kutha[besut | besut sumber]

Kutha-kutha kang gedhé ing Républik Srepska yaiku:[butuh sitiran]

Cathetan: kutha Brčko minangka péranganing Distrik Brčko, dadi wewengkoné kaloro èntitas (Républik Srepska lan Federasi Bosnia Herzegovina).

Deleng uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]