Parembugan:Républik Srepska

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Republika Srpska. Kanggo wong jawa tembung srpska iki angel disebut. Yen ditilik menyang tegese, srpska iki tumindhak kayata adjective. Kayata wong Serbiyan kana nyebut basane dheweke basa srpska utawa srpski jezik, nalina di-Jawa-ake uga ateges basa Serbiyan. Dadiya aku usul, urun-rembug, Republika Srpska iki dialihbasake dadi Republika Serbiyan, nanging aja keliru karo negara Serbiya. matur suwun