Purwanegara, Purwakerta Lor, Banyumas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Purwanegara
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBanyumas
KacamatanPurwakerta Lor
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Purwanegara iku salah siji désa / kalurahan ing Kecamatan Purwakerta Lor, Kabupatèn Banyumas, provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]