Menyang kontèn

Pulungdawa, Tumpang, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pulungdawa
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPulungdowo
Pulungdawa kapernah ing Kabupatèn Malang
Pulungdawa
Pulungdawa
Pulungdawa kapernah ing Jawa Wétan
Pulungdawa
Pulungdawa
Pulungdawa kapernah ing Indonesia
Pulungdawa
Pulungdawa
Koordhinat: 8°01′05″S 112°44′32″E / 8.01799°S 112.74223°E / -8.01799; 112.74223Koordhinat: 8°01′05″S 112°44′32″E / 8.01799°S 112.74223°E / -8.01799; 112.74223
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanTumpang
Kodhe laladan
administrasi
35.07.16.2005

Pulungdawa iku désa ing Kacamatan Tumpang, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.