Menyang kontèn

Ngingit, Tumpang, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ngingit
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiNgingit
Ngingit kapernah ing Kabupatèn Malang
Ngingit
Ngingit
Ngingit kapernah ing Jawa Wétan
Ngingit
Ngingit
Ngingit kapernah ing Indonesia
Ngingit
Ngingit
Koordhinat: 8°01′53″S 112°41′56″E / 8.03141°S 112.69883°E / -8.03141; 112.69883Koordhinat: 8°01′53″S 112°41′56″E / 8.03141°S 112.69883°E / -8.03141; 112.69883
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanTumpang
Kodhe laladan
administrasi
35.07.16.2001

Ngingit iku désa ing Kacamatan Tumpang, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.