Menyang kontèn

Dhuwet Krajan, Tumpang, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Dhuwet Krajan
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiDuwet Kerajan
Dhuwet Krajan kapernah ing Kabupatèn Malang
Dhuwet Krajan
Dhuwet Krajan
Dhuwet Krajan kapernah ing Jawa Wétan
Dhuwet Krajan
Dhuwet Krajan
Dhuwet Krajan kapernah ing Indonesia
Dhuwet Krajan
Dhuwet Krajan
Koordhinat: 8°01′04″S 112°49′07″E / 8.01783°S 112.8186°E / -8.01783; 112.8186Koordhinat: 8°01′04″S 112°49′07″E / 8.01783°S 112.8186°E / -8.01783; 112.8186
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanTumpang
Kodhe laladan
administrasi
35.07.16.2015

Dhuwet Krajan iku désa ing Kacamatan Tumpang, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.