Pranajiwa, Lumajang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pranajiwa
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPronojiwo
Pranajiwa kapernah ing Jawa Wétan
Pranajiwa
Pranajiwa
Pranajiwa kapernah ing Indonésia
Pranajiwa
Pranajiwa
Koordhinat: 8°11′13″S 112°57′23″E / 8.18707°S 112.95629°E / -8.18707; 112.95629Koordhinat: 8°11′13″S 112°57′23″E / 8.18707°S 112.95629°E / -8.18707; 112.95629
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènLumajang
Kodhe laladan
administrasi
35.08.02

Pranajiwa iku kacamatan ing Kabupatèn Lumajang.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)