Ranuyasa, Lumajang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ranuyasa
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiRanuyoso
Ranuyasa kapernah ing Jawa Wétan
Ranuyasa
Ranuyasa
Ranuyasa kapernah ing Indonésia
Ranuyasa
Ranuyasa
Koordhinat: 7°56′29″S 113°15′08″E / 7.94138°S 113.25233°E / -7.94138; 113.25233Koordhinat: 7°56′29″S 113°15′08″E / 7.94138°S 113.25233°E / -7.94138; 113.25233
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènLumajang
Kodhe laladan
administrasi
35.08.20

Ranuyasa iku kacamatan ing Kabupatèn Lumajang.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)