Tekung, Lumajang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tekung
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTekung
Tekung kapernah ing Jawa Wétan
Tekung
Tekung
Tekung kapernah ing Indonésia
Tekung
Tekung
Koordhinat: 8°10′36″S 113°15′30″E / 8.17669°S 113.25835°E / -8.17669; 113.25835Koordhinat: 8°10′36″S 113°15′30″E / 8.17669°S 113.25835°E / -8.17669; 113.25835
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènLumajang
Kodhe laladan
administrasi
35.08.09

Tekung iku kacamatan ing Kabupatèn Lumajang.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)