Menyang kontèn

Padang, Lumajang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Padang
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPadang
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia East Java" does not exist.
Koordhinat: 8°05′40″S 113°10′28″E / 8.09445°S 113.17431°E / -8.09445; 113.17431Koordhinat: 8°05′40″S 113°10′28″E / 8.09445°S 113.17431°E / -8.09445; 113.17431
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènLumajang
Kodhe laladan
administrasi
35.08.14

Padang iku kacamatan ing Kabupatèn Lumajang.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.