Kunir, Lumajang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kunir
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKunir
Kunir kapernah ing Jawa Wétan
Kunir
Kunir
Kunir kapernah ing Indonésia
Kunir
Kunir
Koordhinat: 8°13′22″S 113°13′51″E / 8.22277°S 113.23092°E / -8.22277; 113.23092Koordhinat: 8°13′22″S 113°13′51″E / 8.22277°S 113.23092°E / -8.22277; 113.23092
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènLumajang
Kodhe laladan
administrasi
35.08.06

Kunir iku kacamatan ing Kabupatèn Lumajang.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)