Menyang kontèn

Pohjèntrèk, Pasuruan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pohjèntrèk
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPohjentrek
Pohjèntrèk kapernah ing Jawa Wétan
Pohjèntrèk
Pohjèntrèk
Pohjèntrèk kapernah ing Indonesia
Pohjèntrèk
Pohjèntrèk
Koordhinat: 7°39′50″S 112°52′16″E / 7.66387°S 112.87117°E / -7.66387; 112.87117Koordhinat: 7°39′50″S 112°52′16″E / 7.66387°S 112.87117°E / -7.66387; 112.87117
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPasuruan
Kodhe laladan
administrasi
35.14.17

Pohjèntrèk iku kacamatan ing Kabupatèn Pasuruan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.