Menyang kontèn

Lumbang, Pasuruan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Lumbang
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiLumbang
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia East Java" does not exist.
Koordhinat: 7°49′08″S 112°59′08″E / 7.81898°S 112.98545°E / -7.81898; 112.98545Koordhinat: 7°49′08″S 112°59′08″E / 7.81898°S 112.98545°E / -7.81898; 112.98545
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPasuruan
Kodhe laladan
administrasi
35.14.04

Lumbang iku kacamatan ing Kabupatèn Pasuruan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.