Menyang kontèn

Nguling, Pasuruan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Nguling
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiNguling
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia East Java" does not exist.
Koordhinat: 7°43′06″S 113°03′12″E / 7.71838°S 113.05322°E / -7.71838; 113.05322Koordhinat: 7°43′06″S 113°03′12″E / 7.71838°S 113.05322°E / -7.71838; 113.05322
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPasuruan
Kodhe laladan
administrasi
35.14.21

Nguling iku kacamatan ing Kabupatèn Pasuruan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.