Menyang kontèn

Kraton, Pasuruan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kraton
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKraton
Kraton kapernah ing Jawa Wétan
Kraton
Kraton
Kraton kapernah ing Indonesia
Kraton
Kraton
Koordhinat: 7°40′46″S 112°51′24″E / 7.67934°S 112.85661°E / -7.67934; 112.85661Koordhinat: 7°40′46″S 112°51′24″E / 7.67934°S 112.85661°E / -7.67934; 112.85661
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPasuruan
Kodhe laladan
administrasi
35.14.16

Kraton iku kacamatan ing Kabupatèn Pasuruan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.