Menyang kontèn

Pasrepan, Pasuruan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pasrepan
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPasrepan
Pasrepan kapernah ing Jawa Wétan
Pasrepan
Pasrepan
Pasrepan kapernah ing Indonesia
Pasrepan
Pasrepan
Koordhinat: 7°47′31″S 112°52′25″E / 7.79193°S 112.87356°E / -7.79193; 112.87356Koordhinat: 7°47′31″S 112°52′25″E / 7.79193°S 112.87356°E / -7.79193; 112.87356
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPasuruan
Kodhe laladan
administrasi
35.14.05

Pasrepan iku kacamatan ing Kabupatèn Pasuruan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.