Menyang kontèn

Plangkapan, Tambak, Banyumas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Plangkapan
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBanyumas
KacamatanTambak
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Plangkapan iku désa ing Kacamatan Tambak, Kabupatèn Banyumas, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]