Piraeus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Pelabuhan

Piraeus[1] iku kutha ing Attika, Yunani, ing sisih kidulé pusat Atena.

Pedndngk Piraeus cacahé 175.697 jiwa (2001).

Populasi[besut | besut sumber]

Taun Populasi kotamadya Owah-owahan Kapadhetan
1981 196.389 - 17.853,55/km²
1991 182.671 -14.168/-7,25% 16.606,45/km²
2001 175.697 -6.974/-3,82% 15.972,45/km²

Kutha kembar[besut | besut sumber]

Walikota Piraeus[besut | besut sumber]

Universitas lan lembaga tèknologi[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ basa Yunani: Πειραιάς Peiraiás, basa Yunani Kuna / Katharevousa: Πειραιεύς Peiraieús

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Lor: Nikaia ,Korydallos lan Agia Varvara
Kulon: Drapetsona, Keratsini,Perama Piraeus Wétan: Agios Ioannis Rentis lan Moschato
Kidul: Lempongan Saronik, Lempongan Phaleron SE

Cithakan:Yunani-geo-stub

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Piraeus&oldid=1102345"