Menyang kontèn

Petunjungan, Bulakamba, Brebes

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Petunjungan
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBrebes
KacamatanBulakamba
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Petunjungan iku désa ing Kecamatan Bulakamba, Kabupatèn Brebes, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]