Menyang kontèn

Grinting, Bulakamba, Brebes

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Grinting
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBrebes
KacamatanBulakamba
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Grinting iku salah siji désa / kalurahan ing Kecamatan Bulakamba, Kabupatèn Brebes, provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Situs wong grinting http://wonkgrinting.blogspot.com Archived 2013-05-18 at the Wayback Machine.

Pranala njaba[besut | besut sumber]