Perang Kosovo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Perang Kosovo utawa Konflik Kosovo dipigunakaké kanggo mratélakaké rong prastawa pasulayan ing Kosovo:

  1. Wiwitan taun 1998[1]–1999: Perang antara Pulisi lan paramilitèr Yugoslavia, lan paramilitèr Kosovo.
  2. 1999: Pembomam NATO marang Yugoslavia antara tanggal 24 Maret nganti 10 Juni, 1999,[2] nalika NATO nyerang sasaran sipil lan militèr Yugoslavia, para pambrontak Albania nerusaké paprangan marang wadyabala Yugoslavia, ing satengahing pangungsèn gedhèn-gedhènan sing ndunungi Kosovo.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Gallery[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kosovo war chronology". Human Rights Watch. Archived from the original on 2012-12-05.
  2. "Operation Allied Force". NATO.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Lapuran[besut | besut sumber]

Media[besut | besut sumber]

Peta[besut | besut sumber]