Library of Congress

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Library of Congress (cara Jawa: Kapustakan Koggrès) kuwi kapustakan risèt sing resminé kanggo Konggrès Amérikah Sarékat, nanging kanthi de facto minangka kapustakan nasional Amérikah Sarékat. Panti budaya fédheral iki sing paling tuwa ing Amérikah Sarékat. Kapustakan iki manggon ing telung gedhong ing Capitol Hill ing Washington, D.C., lan ing Kampus Packard ing Culpeper, Virginia, sing kanggo Sasana Konservasi Audhio-Visual Nasional.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ "Fascinating Facts". The Library of Congress. Dijupuk 2016-02-21.