Library of Congress

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Library of Congress (cara Jawa: Pabukon Koggrès) kuwi pabukon risèt sing resminé kanggo Konggrès Amérikah Sarékat, nanging kanthi de facto minangka pabukon nasional Amérikah Sarékat. Panti budaya fédheral iki sing tuwa dhéwé ing Amérikah Sarékat. Pabukon iki manggon ing telung gedhong ing Capitol Hill ing Washington, D.C., lan ing Kampus Packard ing Culpeper, Virginia, sing kanggo Sasana Konservasi Audhio-Visual Nasional.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ "Fascinating Facts". The Library of Congress. Dijupuk 2016-02-21.