Library of Congress

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Library of Congress (cara Jawa: Pabukon Koggrès) kuwi pabukon risèt kang resminé kanggo Konggrès Amérikah Sarékat, nanging kanthi de facto minangka pabukon nasional Amérikah Sarékat. Panti budaya fédheral iki kang tuwa dhéwé ing Amérikah Sarékat. Pabukon iki manggon ing telung gedhong ing Capitol Hill ing Washington, D.C., lan ing Kampus Packard ing Culpeper, Virginia, kang kanggo Sasana Konservasi Audhio-Visual Nasional.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Fascinating Facts". The Library of Congress. Dijupuk 2016-02-21.