BBC News

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
BBC News
BBC News.png
TipeTelevisi, Radio, Broadband lan Satelit
Negara Karajan Manunggal
Bendera_Amerika Serikat Amerika Serikat
Diluncurkan14 November 1922
PemilikBBC
Tokoh pentingHelen Boaden, Direktur
Wilayah lisensiLondon
Washington DC
Wilayah siaranInternasional
Situs webwww.bbcnews.com

BBC News and Current Affairs iku divisi warta ing BBC. BBC News minangka divisi panyiaran warta gedhé dhéwé ing saindhenging donya. Kompetitor utama BBC News ya iku Sky News, Al Jazeera lan Independent Television News ( ITN ).

BBC News uga dadi salah siji sumber warta internasional saliyané AP lan Reuters lan BBC News masok warta kanggo BBC News Channel, BBC One lan BBC World News

Program Televisi[besut | besut sumber]

BBC One (Nasional)[besut | besut sumber]

Sarta warta lokal saka Britania Raya.

BBC Two[besut | besut sumber]

BBC Three[besut | besut sumber]

BBC Four[besut | besut sumber]

BBC News Channel[besut | besut sumber]

Kabèh acara ing BBC News Channel diprodhuksi déning BBC News

BBC World News[besut | besut sumber]

Kabèh acara warta ing BBC World News diprodhuksi déning BBC News

CBBC (Saluran Anak)[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]