BBC News

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Disambig.svg
Kaca iki ngenani BBC News bagian dari BBC. Kanggo saluran televisi, pirsani BBC News Channel.
BBC News
BBC News.png
Tipe Televisi, Radio, Broadband lan Satelit
Negara Cithakan:Bendera united kingdom
Bendera_Amerika Serikat Amerika Serikat
Diluncurkan 14 November 1922
Pemilik BBC
Tokoh penting Helen Boaden, Direktur
Wilayah lisensi London
Washington DC
Wilayah siaran Internasional
Situs web www.bbcnews.com

BBC News and Current Affairs iku divisi warta ing BBC. BBC News minangka divisi panyiaran warta paling gedhé ing saindhenging donya. Kompetitor utama BBC News ya iku Sky News, Al Jazeera lan Independent Television News ( ITN ).

BBC News uga dadi salah siji sumber warta internasional saliyané AP lan Reuters lan BBC News masok warta kanggo BBC News Channel, BBC One lan BBC World News

Program Televisi[sunting | besut sumber]

BBC One (Nasional)[sunting | besut sumber]

Sarta warta lokal saka Britania Raya.

BBC Two[sunting | besut sumber]

BBC Three[sunting | besut sumber]

BBC Four[sunting | besut sumber]

BBC News Channel[sunting | besut sumber]

Kabèh acara ing BBC News Channel diprodhuksi déning BBC News

BBC World News[sunting | besut sumber]

Kabèh acara warta ing BBC World News diprodhuksi déning BBC News

CBBC (Saluran Anak)[sunting | besut sumber]

Pranala njaba[sunting | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=BBC_News&oldid=832266"