Pendhawaharja, Séwon, Bantul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pendhawaharja
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPendowoharjo
Pendhawaharja kapernah ing Kabupatèn Bantul
Pendhawaharja
Pendhawaharja
Pendhawaharja kapernah ing Ngayogyakarta
Pendhawaharja
Pendhawaharja
Pendhawaharja kapernah ing Indonésia
Pendhawaharja
Pendhawaharja
Koordhinat: 7°51′43″S 110°20′17″E / 7.86201°S 110.33809°E / -7.86201; 110.33809Koordhinat: 7°51′43″S 110°20′17″E / 7.86201°S 110.33809°E / -7.86201; 110.33809
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènBantul
KacamatanSéwon
Kodhe laladan
administrasi
34.02.15.2001

Pendhawaharja iku désa ing Kacamatan Séwon, Kabupatèn Bantul, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)