Bangunharja, Séwon, Bantul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bangunharja
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBangunharjo
Bangunharja kapernah ing Kabupatèn Bantul
Bangunharja
Bangunharja
Bangunharja kapernah ing Ngayogyakarta
Bangunharja
Bangunharja
Bangunharja kapernah ing Indonésia
Bangunharja
Bangunharja
Koordhinat: 7°50′48″S 110°22′10″E / 7.84656°S 110.36936°E / -7.84656; 110.36936Koordhinat: 7°50′48″S 110°22′10″E / 7.84656°S 110.36936°E / -7.84656; 110.36936
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènBantul
KacamatanSéwon
Kodhe laladan
administrasi
34.02.15.2003

Bangunharja iku désa ing Kacamatan Séwon, Kabupatèn Bantul, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)