Pasung, Wedhi, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pasung
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPasung
Pasung kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Pasung
Pasung
Pasung kapernah ing Jawa Tengah
Pasung
Pasung
Pasung kapernah ing Indonésia
Pasung
Pasung
Koordhinat: 7°46′26″S 110°35′50″E / 7.77394°S 110.59717°E / -7.77394; 110.59717Koordhinat: 7°46′26″S 110°35′50″E / 7.77394°S 110.59717°E / -7.77394; 110.59717
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanWedhi
Kodhe laladan
administrasi
33.10.03.2009

Pasung iku désa ing Kacamatan Wedhi, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)