Pandhes, Wedhi, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pandhes
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPandes
Pandhes kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Pandhes
Pandhes
Pandhes kapernah ing Jawa Tengah
Pandhes
Pandhes
Pandhes kapernah ing Indonésia
Pandhes
Pandhes
Koordhinat: 7°45′22″S 110°34′57″E / 7.75607°S 110.58261°E / -7.75607; 110.58261Koordhinat: 7°45′22″S 110°34′57″E / 7.75607°S 110.58261°E / -7.75607; 110.58261
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanWedhi
Kodhe laladan
administrasi
33.10.03.2014

Pandhes iku désa ing Kacamatan Wedhi, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)