Parembugan Naraguna:Naval Scene/Arsip 2006-2011

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sugeng Rawuh[besut sumber]

Sugeng rawuh, Naval Scene!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.34 (UTC)


angrembugan11:39, 20 November 2006 (UTC)

Terima kasih[besut sumber]

Terima kasih sudah ikut menyunting di jv. Salam.Pras 14:13, 16 Juli 2008 (UTC)

Hayo-hayo bantuin ngilangin kata "Kecamatan" dalam namespace "Kecamatan ...." biar seragam dengan di id. Hehe buanyak sekuali.. Terimakasih.Pras 13:23, 16 Oktober 2008 (UTC)

Usul pangangkatan pangurus anyar[besut sumber]

Para sutrisna kabèh, amarga kakurangan tenaga aku ngusulaké panambahan pengurus anyar atas nama mas Sabudis, mangga dipirsani ing Warung Kopi. Nyuwun pamarayoga. Matur nuwun. Pras wicara 07:43, 18 Februari 2010 (UTC)

    Ngaturaken matur nuwun dumateng mas Naval Scene ingkang sampum purun maringi pilihan wonten ing usulan pangangkatan pangurus énggal.
    Sabudis rembugan 10:36, 25 Februari 2010 (UTC)

Pe3latihan Wiki Jv[besut sumber]

Mas Revi, mas Ang, mBak Tres, mas Ichsan, lan para kadang kabeh, Saiki katone wis wiwit ana sawetara mahasiswa UNNES sing login, tulung nyuwun dibimbing. Pelatihan diwiwiti tgl 20 Januari marang para ketua kelompok dhisik, mengko sasi Maret wiwit pelatihan marang para mahasiswa. Anggaran wis mudhun saka WMF nanging mung kanggo wong 30 an, we ladalah tibake sing minat luwih saka 100 / 150 an, malah para dosen uga padha minat. Nyuwun donga, pamrayoga lan bantuan sedaya kemawon. Pras rembugan 08:08, 10 Januari 2011 (UTC)

Ruang nama[besut sumber]

Selamat pagi Pak. Hanya sekadar ingin beritahu, di Wikipedia bahasa Indonesia dan Inggris ada kesalahan penulisan ruang nama. Mereka umumnya menulis dengan awalan Panganggo, yang seharusnya Pengguna dan User. Untuk yang di WBI sudah saya coba bereskan dan tinggal menunggu penghapusan pengalihannya, mohon dibantu agar yang di en tidak keliru juga, karena sudah ada yang keliru. Salam. Albertus Aditya rembugan 03:32, 22 Maret 2011 (UTC)

Sama-sama. Semoga kompetisi dapat berlangsung dengan sukses dan targetnya terpenuhi. Salam. Albertus Aditya rembugan 13:05, 23 Maret 2011 (UTC)

Re: Watu Akik Kecubung Kasihan(Matur Nuwun Pak Ichsan)[besut sumber]

Kula nuwun,

Terima kasih JV500Ichsan. Terima kasih buat pak Ichsan, karena sudah berkenan mengoreksi tulisan saya. Sehingga saya menjadi tahu bagaimana cara penulisan artikel di Wikipedia dengan baik dan benar. Matur nuwun.

Nuwun, nuwun kula nuwun...JV076Sunardi rembugan 07:21, 29 Maret 2011 (UTC)

Gabung artikel[besut sumber]

Selamat malam Bung Ichsan, mengenai artikel buatan peserta kompetisi yang sama dengan artikel yang sudah ada, proses penggabungannya bagaimana? Apakah boleh kita bantu penggabungannya atau biar mereka yang memindahkan/menggabungkan isi artikel tersebut? Maaf sudah ada dua artikel yang saya pindah dan gabungkan isinya, yaitu Kates dan Lidah mertua. Terima kasih sebelumnya. Salam. Tracy rembugan 15:40, 2 April 2011 (UTC)

Baiklah kalau begitu, saya gabung yang bisa saya gabungkan. Terima kasih. Selamat bertugas! Tracy rembugan 15:56, 2 April 2011 (UTC)

Gunane kopi[besut sumber]

Iya terimakasih,JV035Hesti rembugan 05:57, 30 April 2011 (UTC)

Gambar[besut sumber]

Inggih Mas... saking clubbing.kapanlagi.com JV089Yayu rembugan 11:43, 29 Juni 2011 (UTC)

inggih Mas, gambar ingkang sampun dipunungguh sekecanipun kados pundi...? kedah dipunambali kemalih boten?JV089Yayu rembugan 12:20, 29 Juni 2011 (UTC)

Permintaan[besut sumber]

Pak Ichsan,saya minta bantuannya untuk nyari foto artis Benyamin S dong? soalnya di Common gak ada... Makasih sebelumnya.. JV001ADi rembugan 10:05, 19 Juli 2011 (UTC)

re[besut sumber]

Makasih,Pak Ichsan. JV001ADi rembugan 07:30, 21 Juli 2011 (UTC)

Re:Selamat[besut sumber]

Terima kasih banyak atas selamatnya! Salam juga. Meursault2004ngobrol 08:33, 16 Agustus 2011 (UTC)

Re:Basukunti[besut sumber]

Sami2 mas, namung nambah sakedhik saking Ensiklopedi Wayang Purwa. Miturut pakem pedhalangan gagrag Yogyakarta Kunti lan sadherek2ipun punika putra/putri saking Prabu Kuntiboja. Nanging miturut Ensiklopedi punika sejatosipun putra saking Prabu Basukunti. Maturnuwun.Pras pirembagan 23:59, 6 September 2011 (UTC)

Persiapan resik-resik paska pelatihan[besut sumber]

Mas Ikhsan lan para sutresna Wiki Jawa utamane para panitya pelatihan nulis Papat Limpad, Gandheng artikel sing tinulis dening para peserta pelatihan isih akeh sing kudu didandani, mula diwenehi tag: (Rapekna artikel pelatihan). Tag iki ora kena dibusek dening para peserta dhewe nanging kudu panitya utawa pengurus. Saliyane tag rapekna uga dipasangi tag (Inuseuntil). Supaya ora mindhongaweni mula kanggo sauntara tag inuseuntil karo rapekna artikel pelatihan tak gabung,mengko sing sapa wae panitya utawa pengurus arep busek tag inuseuntil amarga wis kedaluwarsa aja mung mbusek tag-e wae nanging kudu ndandani artikele sisan, nembe mbusek tag. Cathetan: Tag rapekna sing dipasang ing artikel sadurunge tag inuseuntil iki digabung, bakal ana sing katon dobel ing artikel. Bab iki ora susah didandani mengko wae sasi Oktober sawise peltihan rampung dibusek sawise artikel didandani. Matur nuwun. Pras pirembagan 16:07, 7 September 2011 (UTC)

Usul pangangkatan pangurus anyar[besut sumber]

Mas Naval scene lan para sutresna Wikipedia abasa Jawa, aku ngusulaké pangurus anyar Wikipedia abasa Jawa ing kéné. Nyuwun pamrayoga. Matur nuwun. Pras pirembagan 18 Oktober 2011 00.06 (UTC)