Parembugan:Sirih

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

nek ora salah sirih kuwi bs jawane suruh ya, ap sirih wis bs jawa? Empu rembugan 09:33, 14 April 2011 (UTC)

Kula wes hapus interwikine. Maturnuwun. (Belajar berbahasa jawa Smiley.png)
JV400Hendra rembugan 09:37, 14 April 2011 (UTC)

Artikel Suruh ya wis ana dhisik. Gabung waé. Meursault2004ngobrol 10:19, 14 April 2011 (UTC)

Inggih...Ananging, saben dhaerah menika benten2 kangge nyebat "sirih". wonten ingkang nyebat "suruh" ugi nyebat "sirih"...Yen mangke dipungabung, artikel kula dadosipun kepripun ??? mangke lak dados kagunganipun tiyang sanes.... JV067Ririn rembugan 10:39, 14 April 2011 (UTC)
menawi badhe digabung, bageyan isi artikel sirih dipunpindhah teng kaca suruh utaminipun isi artikel ingk benten. menawi sampun jangkep, kaca sirih dados kaca pengalihan teng kaca suruh. emane panjenengan badhe kelangan hak milik nanging taksih gadhah hak dados penyunting. Taksih kathah tetanduran ingk dereng wonten artikel kadosdene Jambé, Cengkéh, Pandhan, Suruh abang, Kobis, Slédri, Sawi, Kacang lanjaran, Beras abang, Kedelé, lsp. Biggrin-smiley.svg Empu rembugan 00:12, 15 April 2011 (UTC)

Mila menawi badhe nyerat artikel padosi riyen ngantos ngginakake basa sanes, menawi sampun wonten. Artikel panjenengan kathah ingkang dipunalihaken amargi irah-irahan ingkang kirang pas. Nuwun.PL 05 SIGIT rembugan 11:02, 14 April 2011 (UTC)

Kok durung dialihaké, isih disunting terus? Meursault2004ngobrol 10:50, 19 April 2011 (UTC)

Isi wis tak pindhah menyang suruh, banjur tak dadèkaké kaca alih. Nuwun. Tracy pirembagan 29 Mei 2012 11.56 (UTC)