Parembugan:Murbei

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Jeneng "murbei" tak golèki ing kamus Yogya kok ora ana ya? Sing ana "arbèi" (Morus alba), nanging tembung murbèi katoné ya wis kulina krungu, mbokmanawa ana ing kamus liya. Pras rembugan 13:54, 18 Mei 2011 (UTC)

Taxobox[besut sumber]

Manawa luwih pepak ditambah taxobox iki. Matur nuwun. Pras rembugan 13:48, 18 Mei 2011 (UTC)

Murbei
Mulberry larger.jpg
Who murbei mateng ing wité
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Plantae
Unranked: Angiosperms
Unranked: Eudicots
Unranked: Rosids
Ordho: Rosales
Famili: Moraceae
Tribe: Moreae[1]
Génus: Morus
L.
Species

See text.


Rujukan[besut sumber]

Fragaria vesca[besut sumber]

Fragaria vesca iku sakjané rada béda karo Murbèi, senadyan kalebu jroning kulawarga sing padha Rosaceae. Murbèi kalebu genus Morus déné Fragaria vesca iku kalebu genus Fragaria. Awit saka kuwi kudu ati-ati mbokmanawa kandhutan dat-daté uga durung mesthi padha. Artikel iki ngutip sumber saka detik.com sing madhakaké murbei/arbei karo fragaria vesca. Pras rembugan 03:18, 20 Mei 2011 (UTC)