Menyang kontèn

Pandhowan, Galur, Kulon Praga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pandhowan
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPandowan
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Kulon Progo Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°56′21″S 110°12′36″E / 7.93917°S 110.20988°E / -7.93917; 110.20988Koordhinat: 7°56′21″S 110°12′36″E / 7.93917°S 110.20988°E / -7.93917; 110.20988
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènKulon Praga
KacamatanGalur
Kodhe laladan
administrasi
34.01.04.2006

Pandhowan iku désa ing Kacamatan Galur, Kabupatèn Kulon Praga, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.