Menyang kontèn

Brosot, Galur, Kulon Praga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Brosot
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBrosot
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Kulon Progo Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°56′37″S 110°13′38″E / 7.94353°S 110.22727°E / -7.94353; 110.22727Koordhinat: 7°56′37″S 110°13′38″E / 7.94353°S 110.22727°E / -7.94353; 110.22727
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènKulon Praga
KacamatanGalur
Kodhe laladan
administrasi
34.01.04.2007

Brosot iku désa ing Kacamatan Galur, Kabupatèn Kulon Praga, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.