Menyang kontèn

Pandhéan, Ngablak, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pandhéan
Désa
Pandhéan kapernah ing Kabupatèn Magelang
Pandhéan
Pandhéan
Pandhéan kapernah ing Jawa Tengah
Pandhéan
Pandhéan
Pandhéan kapernah ing Indonesia
Pandhéan
Pandhéan
Koordhinat: 7°22′48″S 110°23′55″E / 7.37997°S 110.39854°E / -7.37997; 110.39854Koordhinat: 7°22′48″S 110°23′55″E / 7.37997°S 110.39854°E / -7.37997; 110.39854
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanNgablak
Kodhe laladan
administrasi
33.08.17.2006

Pandhéan iku désa ing Kacamatan Ngablak, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.