Menyang kontèn

Jagayasan, Ngablak, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jagayasan
Désa
Jagayasan kapernah ing Kabupatèn Magelang
Jagayasan
Jagayasan
Jagayasan kapernah ing Jawa Tengah
Jagayasan
Jagayasan
Jagayasan kapernah ing Indonesia
Jagayasan
Jagayasan
Koordhinat: 7°22′40″S 110°22′35″E / 7.37789°S 110.37647°E / -7.37789; 110.37647Koordhinat: 7°22′40″S 110°22′35″E / 7.37789°S 110.37647°E / -7.37789; 110.37647
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanNgablak
Kodhe laladan
administrasi
33.08.17.2010

Jagayasan iku désa ing Kacamatan Ngablak, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.