Ngablak, Ngablak, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ngablak
Désa
Ngablak kapernah ing Kabupatèn Magelang
Ngablak
Ngablak
Ngablak kapernah ing Jawa Tengah
Ngablak
Ngablak
Ngablak kapernah ing Indonésia
Ngablak
Ngablak
Koordhinat: 7°24′07″S 110°24′09″E / 7.40207°S 110.40239°E / -7.40207; 110.40239Koordhinat: 7°24′07″S 110°24′09″E / 7.40207°S 110.40239°E / -7.40207; 110.40239
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Magelang
Kacamatan Ngablak
Kodhe laladan
administrasi
33.08.17.2001

Ngablak iku désa ing Kacamatan Ngablak, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.