Palir, Tengah Tani, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Palir
Désa
Palir kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Palir
Palir
Palir kapernah ing Jawa Kulon
Palir
Palir
Palir kapernah ing Indonésia
Palir
Palir
Koordhinat: 6°43′44″S 108°30′27″E / 6.72878°S 108.50756°E / -6.72878; 108.50756Koordhinat: 6°43′44″S 108°30′27″E / 6.72878°S 108.50756°E / -6.72878; 108.50756
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanTengah Tani
Kodhe laladan
administrasi
32.09.35.2001

Palir iku désa ing Kacamatan Tengah Tani, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)