Kalibaru, Tengah Tani, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kalibaru
Désa
Kalibaru kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Kalibaru
Kalibaru
Kalibaru kapernah ing Jawa Kulon
Kalibaru
Kalibaru
Kalibaru kapernah ing Indonésia
Kalibaru
Kalibaru
Koordhinat: 6°41′37″S 108°31′19″E / 6.69351°S 108.52205°E / -6.69351; 108.52205Koordhinat: 6°41′37″S 108°31′19″E / 6.69351°S 108.52205°E / -6.69351; 108.52205
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanTengah Tani
Kodhe laladan
administrasi
32.09.35.2007

Kalibaru iku désa ing Kacamatan Tengah Tani, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)