Kemlakagedé, Tengah Tani, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kemlakagedé
Désa
Kemlakagedé kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Kemlakagedé
Kemlakagedé
Kemlakagedé kapernah ing Jawa Kulon
Kemlakagedé
Kemlakagedé
Kemlakagedé kapernah ing Indonésia
Kemlakagedé
Kemlakagedé
Koordhinat: 6°41′57″S 108°31′50″E / 6.6991°S 108.53062°E / -6.6991; 108.53062Koordhinat: 6°41′57″S 108°31′50″E / 6.6991°S 108.53062°E / -6.6991; 108.53062
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanTengah Tani
Kodhe laladan
administrasi
32.09.35.2004

Kemlakagedé iku désa ing Kacamatan Tengah Tani, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)