Menyang kontèn

Kemlakagedé, Tengah Tani, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kemlakagedé
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Cirebon Regency" does not exist.
Koordhinat: 6°41′57″S 108°31′50″E / 6.6991°S 108.53062°E / -6.6991; 108.53062Koordhinat: 6°41′57″S 108°31′50″E / 6.6991°S 108.53062°E / -6.6991; 108.53062
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanTengah Tani
Kodhe laladan
administrasi
32.09.35.2004

Kemlakagedé iku désa ing Kacamatan Tengah Tani, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.