Kalitengah, Tengah Tani, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalitengah
Désa
Kalitengah kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Kalitengah
Kalitengah
Kalitengah kapernah ing Jawa Kulon
Kalitengah
Kalitengah
Kalitengah kapernah ing Indonésia
Kalitengah
Kalitengah
Koordhinat: 6°41′31″S 108°31′04″E / 6.69183°S 108.51769°E / -6.69183; 108.51769Koordhinat: 6°41′31″S 108°31′04″E / 6.69183°S 108.51769°E / -6.69183; 108.51769
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanTengah Tani
Kodhe laladan
administrasi
32.09.35.2008

Kalitengah iku désa ing Kacamatan Tengah Tani, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.