Pakal, Kutha Surabaya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pakal
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPakal
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KuthaSurabaya
Kodhe laladan
administrasi
35.78.30

Pakal iku kacamatan ing Kutha Surabaya. Kecamatan niki wewatesan karo Kabupatèn Gresik ing kulon.[1]

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kecamatan Pakal dumadi saka 4 kelurahan. Kelurahan-kelurahan ing Kecamatan Pakal yaiku:

  1. Kelurahan Pakal
  2. Kelurahan Babat Jerawat
  3. Kelurahan Sumberejo
  4. Kelurahan Benowo

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)