Menyang kontèn

Gayungan, Kutha Surabaya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Gayungan
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGayungan
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KuthaSurabaya
Kodhe laladan
administrasi
35.78.22

Gayungan iku kacamatan ing Kutha Surabaya.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.