Dhukuhpakis, Kutha Surabaya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhukuhpakis
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • Resmi Dukuhpakis
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Wétan
Kutha Surabaya
Kodhe laladan
administrasi
35.78.21

Dhukuhpakis iku kacamatan ing Kutha Surabaya.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.