Mulyareja, Kutha Surabaya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mulyareja
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiMulyorejo
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KuthaSurabaya
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Mulyareja iku kacamatan ing Kutha Surabaya.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)