Menyang kontèn

Padasugih, Pekalongan Kulon, Pekalongan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Padusugih
Kalurahan
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaPekalongan
KacamatanPekalongan Kulon
Jembar-
Cacah padunung-
Kapadhetan-

Padusugih iku kalurahan ing Kacamatan Pekalongan Kulon, Kutha Pekalongan, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]