Menyang kontèn

Pekalongan Kulon, Kutha Pekalongan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pekalongan Kulon
Kacamatan
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Central Java" does not exist.
Koordhinat: 6°53′47″S 109°39′37″E / 6.8964°S 109.66021°E / -6.8964; 109.66021Koordhinat: 6°53′47″S 109°39′37″E / 6.8964°S 109.66021°E / -6.8964; 109.66021
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaPekalongan
Kodhe laladan
administrasi
33.75.01

Pekalongan Kulon iku kacamatan ing Kutha Pekalongan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.