Noordin Mohammed Top

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Noordin Mohammed Top (lair ing Kluang, Johor, Malaysia, 11 Agustus 1968 – pati ing Jebres, Surakarta, Jawa Tengah, Indonésia, 17 Sèptèmber 2009 ing umur 41 taun) iku warga nagara Malaysia sing dadi tersangka gembong téroris sing dinuga tanggung jawab marang sawetara serangan teror ing Indonésia. Kancané, Dr. Azahari wis luwih dhisik tiwas sajeroning sawijining panyerangan déning wadyabala Detasemen Khusus 88, tim mirunggan antiteror Polri ing Kutha Batu tanggal 9 November 2005.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]


Pranala njaba[besut | besut sumber]