Noordin Mohammed Top

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa


Noordin Mohammed Top (lair ing Kluang, Johor, Malaysia, 11 Agustus 1968 – pati di Jebres, Surakarta, Jawa Tengah, Indonésia, 17 September 2009 ing yuswa 41 taun) iku warga nagara Malaysia sing dadi tersangka gembong téroris sing diduga tanggung jawab marang sawetara serangan teror ing Indonésia. Kancané, Dr. Azahari wis luwih dhisik tiwas jroning sawijining panyerangan déning pasukan Detasemen Khusus 88, tim khusus antiteror Polri ing Kutha Batu tanggal 9 November 2005.

Deleng uga[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]