Ngreden, Wanasari, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ngreden
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiNgreden
Ngreden kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Ngreden
Ngreden
Ngreden kapernah ing Jawa Tengah
Ngreden
Ngreden
Ngreden kapernah ing Indonésia
Ngreden
Ngreden
Koordhinat: 7°38′12″S 110°43′55″E / 7.63679°S 110.73182°E / -7.63679; 110.73182Koordhinat: 7°38′12″S 110°43′55″E / 7.63679°S 110.73182°E / -7.63679; 110.73182
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanWanasari
Kodhe laladan
administrasi
33.10.15.2007

Ngreden iku désa ing Kacamatan Wanasari, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.