Dhuwet, Wanasari, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhuwet
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • Resmi Duwet
Dhuwet kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Dhuwet
Dhuwet
Dhuwet kapernah ing Jawa Tengah
Dhuwet
Dhuwet
Dhuwet kapernah ing Indonésia
Dhuwet
Dhuwet
Koordhinat: 7°36′35″S 110°44′11″E / 7.60959°S 110.73635°E / -7.60959; 110.73635Koordhinat: 7°36′35″S 110°44′11″E / 7.60959°S 110.73635°E / -7.60959; 110.73635
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Klathèn
Kacamatan Wanasari
Kodhe laladan
administrasi
33.10.15.2016

Dhuwet iku désa ing Kacamatan Wanasari, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.